طبس- سرپرستی یزدفردا: عضو شورای اسلامی شهر طبس گفت: طرح الحاق طبس به يزد از ابتداي كار غيرمطالعاتي و غيركارشناسي بوده و شتابزدگي بدون برنامه در گذشته باعث عدم توسعه يافتگي شهرستان گرديده است.

"محمدحسن چمنزاری" افزود: مسئولين يزد از همان اول الحاق طبس دچار ترديد شدند که آيا يزدي شدن طبس، باعث پيشرفت استان مي شود يا خير و از همان اوايل كار، مرحوم حجه الاسلام والمسلمين صدوقي(ره)- نماينده محترم ولي فقيه در استان و امام جمعه فقید يزد، موافق با الحاق نبودند و در ادامه ديگر مديران ارشد استان نیز چنین شدند.

وی تصریح کرد: از طرفي خواسته ها و نيازهاي شهرستان طبس از استان یزد در بخش هاي مختلف محقق نشد و به ويژه بعد از عدم تخصیص سهم آب طبس از خط دوم انتقال آب به يزد و مشكلاتي كه در بخش آب براي يزد پيش آمد و همچنين تجديد نظري كه در تامين آب و مسير جايگزين تعيين شده براي اجراي خط دوم انتقال آب (اجراي انتقال آب از خط خليج فارس به يزد) و نیز محدوديت هاي اعتباري و عدم توانمندی، موجب شد تا مدیران استان یزد نیز بر انتزاع طبس، مهر تایید بزنند.

چمنزاری با اشاره به سخنان استاندار یزد مبنی بر اینکه نماندن طبس در يزد به نفع مردم طبس و هم به نفع مردم استان يزد مي باشد، گفت: در مقاطعي از زمان فرصت هاي پيش مي آيد كه اگر دير بجنبيم باعث عقب افتادگي شهرمان مي شود و امروز بحث نماينده مستقل حوزه انتخابیه طبس- بشرویه که در سال 90 تا مراحل خوبي پيش رفت، ولي بعضي از خواص باور نداشتند، از این مهم خواسته هاست.

مسئول کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر طبس افزود: تحقق خواسته ها، نياز به تلاش و برداشتن موانع از مسیر راه دارد و تحقق نیازهای منطقه همواره در سربالایي و سرازيري قرار گرفته است اما هدف همه توسعه و پيشرفت شهرستان می باشد که انشالله در سایه وحدت و همدلی محقق خواهد شد.

مهندس چمنزاری اکید کرد: عليرغم اين كه مردم طبس نگران آينده شهرشان و ما هم همانند مردم نگران هستيم که آيا الحاق به استاني تازه تاسيس و كمتر توسعه يافته توقعات مردم را برآورده خواهد نمود؟ اما هيچگاه نمي توان خدمات نظام و انقلاب به مردم شهرستان را ندیده گرفت ولی ايجاد خدمات معيشتي و رفاهي براي جامعه به معناي توسعه نيست؛ ما رشد كرده ايم و شرايط زندگي دگرگون شده است، اما توسعه نيافته ايم .

وی خاطرنشان کرد: براي تحقق توسعه پايدار بايد زيرساخت ها در همه زمينه ها ايجاد شود، بايد توانمندي ها و پتانسيل ها را خوب شناخت و با طرحی استراتژيک، برنامه ريزي صحيح، مديريت پويا و تلاش و كوشش سنجيده و جمعي به سوي توسعه گام برداشت تا بتوان پيشرفت و بالندگي طبس و طبسي را محقق نمود.

چمنزاری گفت: طبس سرشار از منابع غني خدادادي به تحول نيازمند است، چرا ما بايد با داشتن پتانسيل هايي چون طبيعت بكر، منابع معدني، آب و هواي مناسب، حاصلخيزي زمين، دامپروري و كشاورزي، آثار تاريخي، معنوي، گردشگري و از همه مهم تر استعداد و نيروي انساني توانا، همواره در رده بندي و ارزيابي ها در مباحث اقتصادي رتبه هاي آخر باشيم.

این عضو شورای شهر طبس تاکید کرد: طبس و طبسي نيازمند توسعه و شايسته زندگي و فرداي بهتر است.

محمدحسن چمنزاری تاکید کرد: مسئولين نظام صرفه و صلاح مردم مي خواهند، موضوع انتزاع و فرمانداري ويژه كار كارشناسي شده و عالمانه است.

وی یادآور شد: الحاق عليرغم اينكه نگران كننده است، بايد فرصت را مغتنم شمرده تا دگرباره به زيرساخت هاي توسعه شهرستان طبس توجه اي خاص گردد و با تخصيص اعتبارات و تسهيلات كلان و تسريع در روند پروژه هايي كه به توسعه و تحول شهرستان كمك مي نمايند، زمينه را براي توسعه پايدار فراهم سازیم.

نماینده مردم طبس در شورای اسلامی شهر گفت: مردم از دولت انتظار دارند تا به پروژه هاي زير ساختي شهرستان طبس توجه ويژه اي معطوف داشته و در جهت بخشهاي گردشگري، صنعت، معدن و كشاورزي توجه ويژه اي داشته باشند و با بكارگيري و حمايت از مديران شايسته، نيروهاي متخصص، كوشا، نوآور، اهل تغيير و توانمند، مسير همواري را براي توسعه شهرستان مهيا سازند.

 

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا